header visual

Nieuws locatie Copernicus

za 04 nov

Nieuwe naam Educalaan

Het Almere College heeft voor de mavo-, havo-, vwo-locatie aan de Educalaan een nieuwe naam: Copernicus. Copernicus zette in plaats van de aarde de zon in het middelpunt van het zonnest… Lees meer »

za 04 nov

Voorlichtingsavonden groep 8

Op woensdag 8 november, maandag 13 november en dinsdag 21 november vinden er weer voorlichtingsavonden voor groep 8 plaats op het Almere College Dronten. Via je school wordt u samen met… Lees meer »

di 31 okt

Gastles DDR door ‘Zeitzeuge‘ Anja Fricke

Op dinsdag 31 oktober kregen de leerlingen uit VWO 5 die Duits volgen een gastles van Anja Fricke. Zij is opgegroeid in het voormalige Oost-Duitsland en bezoekt scholen om te vertellen… Lees meer »

ma 30 okt

Open huis n.a.v. de verbouwing 4 november

De verbouwing van het Almere College aan de Educalaan 8 is afgerond. Het gebouw van de mavo, havo en vwo-afdelingen van het Almere College in Dronten  heeft een grote verbouwing  onder… Lees meer »

ma 02 okt

Diplomering donderdag 5 juli 2018

In tegenstelling tot hetgeen vermeld wordt in het PTA, vindt de diplomering van onze examenleerlingen plaats op donderdag 5 juli 2018. U ontvangt daar te zijner tijd een uitnodiging voor.

ma 25 sep

Nieuwe Marker Wadden geboren op het Technasium

Hoe kun je middelbare scholieren interesseren in geo-informatie en complexe projecten zoals de Marker Wadden? De komende 14 weken werken 120 leerlingen van 2 middelbare scholen aan nieuwe… Lees meer »

ma 11 sep

“Go for it!” Hoe motiveren we onze kinderen?

Op 19 oktober a.s. staat de Oudervertegenwoordiging vanaf 19.30 uur tijdens haar jaarvergadering stil bij het thema Motivatie. Theatergroep De Nieuwe Lichting (DNL) laat ons in herkenbare… Lees meer »

ma 11 sep

Nieuwe ouders voor Oudervertegenwoordiging (OV)

Om de ouderbetrokkenheid te waarborgen heeft de Oudervertegenwoordiging (OV) plaats voor 5 ouders. Wilt u uw betrokkenheid bij de school van uw kind vergroten, meld u dan aan als één… Lees meer »

vr 08 sep

Boekenspreekuur

Op dinsdag 12 september a.s. van 13.30 – 15.00 uur en op dinsdag 19 september a.s. van 13.15 – 15.15 uur organiseert Van Dijk een boekenspreekuur. Het spreekuur van 12 september is… Lees meer »

vr 01 sep

Verbouwing

Beste leerlingen, Hopelijk hebben jullie allemaal een goede vakantie gehad. In de zomervakantie is hard gewerkt aan de verbouwing van de school. De verbouwing is nog niet helemaal… Lees meer »