header visual

Nieuws locatie Educalaan

ma 11 sep

“Go for it!” Hoe motiveren we onze kinderen?

Op 19 oktober a.s. staat de Oudervertegenwoordiging vanaf 19.30 uur tijdens haar jaarvergadering stil bij het thema Motivatie. Theatergroep De Nieuwe Lichting (DNL) laat ons in herkenbare… Lees meer »

ma 11 sep

Nieuwe ouders voor Oudervertegenwoordiging (OV)

Om de ouderbetrokkenheid te waarborgen heeft de Oudervertegenwoordiging (OV) plaats voor 5 ouders. Wilt u uw betrokkenheid bij de school van uw kind vergroten, meld u dan aan als één… Lees meer »

vr 08 sep

Boekenspreekuur

Op dinsdag 12 september a.s. van 13.30 – 15.00 uur en op dinsdag 19 september a.s. van 13.15 – 15.15 uur organiseert Van Dijk een boekenspreekuur. Het spreekuur van 12 september is… Lees meer »

vr 01 sep

Verbouwing

Beste leerlingen, Hopelijk hebben jullie allemaal een goede vakantie gehad. In de zomervakantie is hard gewerkt aan de verbouwing van de school. De verbouwing is nog niet helemaal… Lees meer »

vr 21 jul

Start schooljaar 2017-2018

De vakantie is net begonnen. Toch informeren wij u alvast over de start van het komend schooljaar. Dinsdag 5 september: Leerlingen van klas 1 beginnen op deze dag met hun introductieprog… Lees meer »

ma 17 jul

Pam Boltjes winnares ‘ THE OCEAN CLEAN UP’

Boyan Slat is inmiddels volop bezig met zijn onderzoek naar oplossingen om de oceanen weer vrij van plastic te maken. Maar het begint er natuurlijk mee om allemaal zo min mogelijk plastic… Lees meer »

do 06 jul

Gastles slangen GPL leerlingen

In de GPL klassen (Gepersonaliseerd Leren) worden bij de Thema vakken meerdere modules doorgewerkt. Een van de Biologie modules behandelt Evolutie en Ordening. Hierop aansluitend organise… Lees meer »

wo 05 jul

Bezoek Zorgboerderij

Havo 4 heeft een druk biologie programma met maar liefst 8 hoofdstukken. Het laatste hoofdstuk gaat over gedrag, iets wat de meeste leerlingen in eerste instantie zeer aanspreekt… Maar… Lees meer »

wo 28 jun

Vrienden van Almere Live!

Voor leerlingen van het Almere College is De Grote Avond een van de hoogtepunten van het jaar. Veel oud-leerlingen kijken er met veel plezier op terug. Een aantal van hen heeft gekozen… Lees meer »

di 27 jun

18 juli boeken inleveren leerlingen Educalaan

Beste leerlingen, Op dinsdag 18 juli a.s. gaan jullie op school (brugklasgebouw) je boeken inleveren. Om er voor te zorgen dat je de juiste boeken inlevert en geen vervelende rekening… Lees meer »