header visual

Nieuws locatie Educalaan

vr 21 jul

Start schooljaar 2017-2018

De vakantie is net begonnen. Toch informeren wij u alvast over de start van het komend schooljaar. Dinsdag 5 september: Leerlingen van klas 1 beginnen op deze dag met hun introductieprog… Lees meer »

ma 17 jul

Pam Boltjes winnares ‘ THE OCEAN CLEAN UP’

Boyan Slat is inmiddels volop bezig met zijn onderzoek naar oplossingen om de oceanen weer vrij van plastic te maken. Maar het begint er natuurlijk mee om allemaal zo min mogelijk plastic… Lees meer »

do 06 jul

Gastles slangen GPL leerlingen

In de GPL klassen (Gepersonaliseerd Leren) worden bij de Thema vakken meerdere modules doorgewerkt. Een van de Biologie modules behandelt Evolutie en Ordening. Hierop aansluitend organise… Lees meer »

wo 05 jul

Bezoek Zorgboerderij

Havo 4 heeft een druk biologie programma met maar liefst 8 hoofdstukken. Het laatste hoofdstuk gaat over gedrag, iets wat de meeste leerlingen in eerste instantie zeer aanspreekt… Maar… Lees meer »

wo 28 jun

Vrienden van Almere Live!

Voor leerlingen van het Almere College is De Grote Avond een van de hoogtepunten van het jaar. Veel oud-leerlingen kijken er met veel plezier op terug. Een aantal van hen heeft gekozen… Lees meer »

di 27 jun

18 juli boeken inleveren leerlingen Educalaan

Beste leerlingen, Op dinsdag 18 juli a.s. gaan jullie op school (brugklasgebouw) je boeken inleveren. Om er voor te zorgen dat je de juiste boeken inlevert en geen vervelende rekening… Lees meer »

di 27 jun

17 juli boeken inleveren leerlingen van Het Perron

Beste leerlingen, Op maandag 17 juli a.s. gaan jullie op school (het Perron) je boeken inleveren. Om er voor te zorgen dat je de juiste boeken inlevert en geen vervelende rekening krijgt… Lees meer »

di 20 jun

Veldwerk

Op een werkelijk schitterende dinsdagmorgen heeft klas 4 havo een blokuur veldwerk uitgevoerd in een sloot langs de Hanzelijn. Het bepalen van de waterkwaliteit door middel van een chemis… Lees meer »

wo 14 jun

Alle geslaagden gefeliciteerd!

Veel leerlingen die deelgenomen hebben aan het examen zijn in de eerste termijn geslaagd. Daar kan de vlag nu al voor uit, proficiat! Bekijk de lijst met geslaagden. Hopelijk komen… Lees meer »

wo 14 jun

Reflectieverslag Technasium

Drie weken geleden heeft het adviesgesprek door de stichting Technasium plaats gevonden. In dit gesprek wordt gekeken hoe het Technasium bij ons op school geïmplementeerd is  en of we… Lees meer »