header visual

Nieuws locatie ISK

do 12 apr

Excursie naar Amsterdam

In het kader van KNS (Kennismaken met de Nederlandse Samenleving (en Maatschappij) is de ISK  met alle studenten naar Amsterdam geweest. Daar “vlogen” en bezochten zo de… Lees meer »

vr 23 feb

Projectweek en toekomstdag

KAMPEN – Voor het vierde jaar op rij werd op Almere College ISK de Toekomstdag georganiseerd.  Leerlingen van de beide locaties van onze ISK beleefden de Toekomstdag samen. Het doel… Lees meer »

do 01 feb

Op bezoek bij de Pieter Zandt Scholengemeenschap

In het kader van de ontmoetingsdag zijn wij met alle leerlingen van de locatie AZC op vrijdag 2 februari te gast bij de Pieter Zandt Scholengemeenschap in Kampen en gaan wij een dag… Lees meer »

vr 22 dec

Een goed 2018 !

ma 11 dec

Genieten van de sneeuw!

Velen maakten vandaag kennis met de eerste sneeuw van hun leven, en genoten ervan!

di 05 dec

Sinterklaas bezoekt het AZC

2017-12-05 Ook op het AZC in Dronten brengt Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek aan alle kinderen van het AZC. Opgewacht door de leerlingen van de basisschool en het VO, arriveerde… Lees meer »

ma 27 nov

Projectweek wonen

wo 11 okt

Verkeersdag

Veel van onze leerlingen zijn niet gewend om te fietsen of niet gewend om in zo’n druk land als Nederland te fietsen. Daarom organiseren wij jaarlijks een verkeersdag. Zaken als… Lees meer »

ma 11 sep

Open dag zaterdag 23 september

Ben je benieuwd naar het leven op een asielzoekerscentrum? Kom op zaterdag 23 september van 12.00 tot 16.00 uur een kijkje nemen op het AZC Dronten! Ontmoet onze studenten van het… Lees meer »

ma 19 jun

De Hanzedagen waren fantastisch!

Na drie fantastische Hanzedagen, moeten we helaas weer aan de slag,  … wat hebben we ervan genoten! Veel van onze leerlingen hebben heel actief meegewerkt aan diverse projecten… Lees meer »