header visual

Nieuws locatie ISK

wo 11 okt

Verkeersdag

Veel van onze leerlingen zijn niet gewend om te fietsen of niet gewend om in zo’n druk land als Nederland te fietsen. Daarom organiseren wij jaarlijks een verkeersdag. Zaken als… Lees meer »

ma 11 sep

Open dag zaterdag 23 september

Ben je benieuwd naar het leven op een asielzoekerscentrum? Kom op zaterdag 23 september van 12.00 tot 16.00 uur een kijkje nemen op het AZC Dronten! Ontmoet onze studenten van het… Lees meer »

wo 12 jul

Fijne vakantie!

My_Stop_Motion_Movie

ma 19 jun

De Hanzedagen waren fantastisch!

Na drie fantastische Hanzedagen, moeten we helaas weer aan de slag,  … wat hebben we ervan genoten! Veel van onze leerlingen hebben heel actief meegewerkt aan diverse projecten… Lees meer »

vr 05 mei

Bevrijdingsdag

Bevrijdingsdag 2017; Wageningen en Den Haag, Een dag vol hoop, saamhorigheid en vreugde over vrijheid. De vrijheid die voor ons in Nederland al 72 jaar gevierd kan worden. Samen met een… Lees meer »

do 13 apr

Bezoek aan Amsterdam

De foto’s vindt u hier

di 21 mrt

Taaldorp

Een bijzondere dag. Hoewel 21 maart voor veel mensen sowieso al een dag is waarnaar wordt uitgekeken, was het deze keer voor de leerlingen van Almere College ISK wel heel speciaal: zij… Lees meer »

ma 13 mrt

Schaatsen

Op maandag 13 maart was het dan zover;  met alle leerlingen van het AZC en de Veenmos gingen wij schaatsen in Dronten. Meer dan 100 enthousiaste  jongeren die voor het eerst op de… Lees meer »

di 14 feb

Valentijnsfeest AZC

De liefde is universeel ! Het Valentijnsfeest is genieten voor iedereen van het gezamenlijke eten, de bingo en het dansen.

vr 03 feb

Bezoek aan het Carolus Clusius College;

Een verslag van het bezoek van Jhon:  De leerlingen van de school in de AZC Dronten,  was in de school Carolus Clusius College in Zwolle voor contact hebben met Nederlandse leerlingen… Lees meer »