Welkom op de locatie Marinus Postlaan!

 

Start nieuwe schooljaar

Op maandag 18 augustus start het nieuwe schooljaar. Leerlingen worden dan op school verwacht voor een introductieprogramma met de mentor. We verwachten de leerlingen op de volgende tijden:
-   klas 1 vanaf 12.00u
-   klas 2 mavo/havo/vwo, mavo 3 en mavo 4 vanaf 12.30u
-   klas 3 havo/vwo en hoger vanaf 13.00u
Op dinsdag 19 augustus starten de lessen volgens het rooster. Voor dringende vragen zijn de afdelingsleiders vanaf donderdag 14 augustus bereikbaar.


Athene Spelen 2014

Een ploeg sportieve leerlingen is naar Groningen afgereisd. In het kader van de jaarlijkse Athene Spelen nemen ze het daar op tegen 31 andere scholen!

[ Lees meer.. ]

Model European Parliament 2014

Een delegatie van het Almere college Kampen heeft op en neer gereisd naar Zwolle om mee te doen aan het Model European Parliament Overijssel (MEP). Tijdens de MEP wordt het Europees Parlement nagebootst door Europese scholieren.

[ Lees meer.. ]

Examenstunt 2014

Er is niet aan te ontkomen, zo vlak voor de eindexamens: de jaarlijkse Examenstunt! Veel collega;s zien er met angst en beven naar uit... ;-)

[ Lees meer.. ]

Geslaagd!

Op 11 maart hebben 2 leerlingen uit Vwo-6 het Examen Elementair Boekhouden afgelegd. 17 april kwam de verlossende uitslag: zowel Maret de Ruiter als Vladimir Slot hebben een superprestatie neergezet.

[ Lees meer.. ]

Experience: een 10!

In het derde blok van Experience konden de leerlingen van klas 2 en mavo 4 bij drama kiezen voor het maken van een eigen korte film.

[ Lees meer.. ]

|< < > >|
© 2012 Almere College