header visual

Nieuws locatie Praktijkonderwijs

do 06 sep

Hoera we zijn weer begonnen!

De vakantie is (helaas) voorbij. Wat vinden wij het fijn jullie allemaal weer te zien. Deze week zijn we begonnen met de introductie week. Elkaar leren kennen is hierin het doel. Een hele… Lees meer »

wo 13 jun

Belangrijke data komende tijd praktijkonderwijs

 Vrijdag 6 juli 14.00 uur de voorstelling ‘This is who we are’ Op dit moment werken we op de vrijdagmiddagen met alle leerlingen hard aan een eindejaars voorstelling. De uitvoering… Lees meer »

wo 07 mrt

13 maart lesvrijedag voor leerlingen PRO

Dinsdag 13 maart heeft het hele team van praktijkonderwijs een studiedag. De leerlingen hebben die dag geen les. Individuele stage gaat gewoon door. Woensdag 14 maart is alles weer… Lees meer »

do 01 feb

5 februari lesvrijedag voor leerlingen Pro

Maandag 5 februari heeft het hele team van praktijkonderwijs een studiedag. De leraren verdiepen zich in nieuwe ontwikkelingen over praktijkonderwijs. De leerlingen hebben die dag geen les. Lees meer »

do 14 dec

Kerstgala Praktijkonderwijs

Aanstaande donderdag 21 december van 17:30 tot 20:00 zal er op ‘De Boot’ een kerstgala zijn voor alle Praktijkonderwijsleerlingen! Kom in je mooiste glitter en glamour outfit… Lees meer »

do 09 nov

Foutieve datum lesvrije dag

Foutieve datum lesvrije dag   Verkeerde datum In de informatiegids staat dat 21 november een lesvrije dag is voor de leerlingen. Dit klopt niet. Op 21 november heeft iedereen… Lees meer »

di 12 sep

Brugklas feest 22 September

Op vrijdag 22 september is het zover!! Het Almere College organiseert dan voor alle eerste klassen het brugklasfeest. Een leuke kennismaking met alle andere eerstejaars leerlingen op een… Lees meer »

di 12 sep

Kennismakingsweek Praktijk onderwijs

Vorige week hebben we met zijn alle kennis mogen maken. Met elkaar, met de leerkrachten en met de school. Er werd van alles gedaan binnen school, in de klas maar ook hard gewerkt bij… Lees meer »

ma 26 jun

7 juli feestelijke afsluiting HVT!!!

Voor wie:       Alle ouders en verzorgers van leerlingen van het Praktijk onderwijs Dronten Door wie:      leerlingen van het Praktijk onderwijs Dronten Wat :        … Lees meer »