header visual

Nieuws locatie VIA

di 22 mei

Centraal Schriftelijk Praktijk Examen 2018 klas 3

Vanaf maandag 28 mei t/m woensdag 6 juni  ( week 22 en een gedeelte van week 23) zullen onze leerlingen uit klas 3 het praktijkexamen gaan doen. Ook voor hen weer een spannende periode… Lees meer »

vr 18 mei

Examen 2018 klas vier

De examens van de leerlingen uit klas 4 zijn achter de rug. Het zal weer een spannende tijd worden voor iedereen. Op 13 juni is de uitslag en informeren wij iedereen wat de resultaten… Lees meer »

ma 15 jan

7 Februari open huis locatie VIA

Ook dit jaar is er op woensdag 7 februari een open huis waar iedereen welkom is. Van 19.00 uur tot 21.00 uur krijg je de kans om kennis te maken met diverse beroepen en vakken als skills… Lees meer »

ma 15 jan

Ski-uitje klas 1 t/m 3

Vrijdag 02 februari kunnen alle leerlingen, die zich hebben ingeschreven, mee met een dagje skiën in de buurt van Winterberg. Ieder jaar is dit weer een gezellig spektakel waar oud en… Lees meer »

wo 20 dec

Inschrijfformulieren staan online

De inschrijfformulieren voor het cursusjaar 2018-2019 staan op de website. Er is een versie voor de basisschool en een versie voor de ouders. Klik hier om naar de inschrijfformulieren te… Lees meer »

ma 11 dec

Leerlingen lesvrij maandagmiddag 11 december

Vanwege de te verwachten sneeuwval is door de directies van beide scholen besloten om alle lessen vanaf 13.00 uur te laten vervallen.

zo 26 nov

Voorlichtingsavond ouders en leerlingen groep 8 VIA

Op maandag 27 november is er een voorlichtingsavond van het Almere College op de locatie VIA. Deze avond is in het bijzonder bedoeld voor ouders van én leerlingen uit groep 8, die volgen… Lees meer »

wo 18 okt

Diverse voorlichtingen

In de maand November zijn er voorlichtingsavonden op de diverse locaties van het Almere College   20 november op de locatie Marinus Postlaan Mavo/Havo/Vwo 27 november op de locatie… Lees meer »

di 17 okt

Almere College Live in November

Bij Almere College live maak je kennis met diverse schoolactiviteiten en -onderdelen. Diverse lessen, pauze, schoolbel en wisseling van lokalen. Voor groep acht leerlingen een must om… Lees meer »

ma 16 okt

voorlichtingsavonden

Afgelopen maand zijn er weer diverse voorlichtingsavonden voor ouders /verzorgers en leerlingen geweest. Veel van u waren aanwezig om zich te laten informeren over de diverse mogelijkhede… Lees meer »