header visual

Nieuws locatie VIA

di 06 nov

Rectificatie flyer

Door omstandigheden is de flyer van vorig jaar verspreid. Hieronder staan de juiste data. Onze excuses voor het ongemak.   Almere College Zit jij in groep 8 en kies jij dit jaar… Lees meer »

vr 31 aug

Start nieuwe schooljaar en boeken

De zomervakantie zit er weer bijna op en het nieuwe schooljaar gaat weer beginnen. We hopen dat je een fijne vakantie hebt gehad en dat we je weer in goede gezondheid mogen verwelkomen. L… Lees meer »

wo 20 dec

Inschrijfformulieren staan online

De inschrijfformulieren voor het cursusjaar 2018-2019 staan op de website. Er is een versie voor de basisschool en een versie voor de ouders. Klik hier om naar de inschrijfformulieren te… Lees meer »

zo 01 okt

Nieuwe documenten online

Op de website zijn nieuwe documenten geplaatst. Onder “VOOR LEERLINGEN” (bovenin deze pagina) en vervolgens “Examens” (links te vinden) kunt u de pagina vinden… Lees meer »

di 14 feb

Vignet gezonde school behaald door het VIA

VIA is gezond!   VIA heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laat het Almere College zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgestel… Lees meer »

vr 30 sep

De Gezonde School

  DE GEZONDE SCHOOL   Al enige tijd zijn we op het VIA bezig met het project ‘de gezonde school’, waarbij de leerlingen bewust worden gemaakt van het belang van… Lees meer »

ma 04 apr

Definitieve Leerlingenstatuut

Het definitieve leerlingen statuut is nu online. Voor de inhoud zie de bijlage   Leerlingenstatuut ACK definitief