featured image

Nieuws


Card image cap

Copernicus - Maaike Westerdijk 13e bij de Nederlandse Biologie Olympiade

woensdag 12 juni 2019

Card image cap

Copernicus - Transitiebesluit en implementatieplan

woensdag 29 mei 2019

Copernicus is een school in transitie. Om deze transitie in goede banen te leiden is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan een transitiebesluit en een bijbehorend implementatieplan. Om u als ouder te informeren zijn beide documenten op de website geplaatst onder praktische zaken/publicaties.

Card image cap

Copernicus - Excursie Artis

maandag 27 mei 2019

Op 21 mei jl. zijn alle eersteklassers naar Artis geweest. Meneer van der Heide, docent Duits, was dit jaar voor het eerst mee en hieronder zijn ervaringen over een dag op stap met klas 1.

Card image cap

Copernicus - Literaturwettbewerb 2019

maandag 20 mei 2019

Op 15 mei vond de prijsuitreiking van de jaarlijkse vertaalwedstrijd, georganiseerd door de ‘Deutsche Internationale Schule ‘ in Den Haag plaats. Ook dit jaar zijn er weer leerlingen Duits van het Almere College bij de eerste vijftien geëindigd. Levi Verschuren legde beslag op de elfde plaats en Lian Evers wist het tot de achtste plaats te schoppen.

Card image cap

Copernicus - Uitnodiging voorstelling "Helder uit voor ouders"

maandag 6 mei 2019

Alcohol kan schadelijk zijn in de ontwikkeling van je kind. Door het gebruik hiervan zo lang mogelijk uit te stellen, wordt de schade beperkt en de kans op problematische gebruik en verslaving kleiner. Je hebt daar als ouder vaak meer invloed op dan je misschien denkt! Maar hoe doe je dat als ouder?

Card image cap

Copernicus - Copernicus verdient de gouden Schoolkantine Schaal 2019

dinsdag 16 april 2019

Copernicus heeft een gouden Schoolkantine Schaal 2019 van het Voedingscentrum verdiend. Hiermee laten zij zien dat de schoolkantine gezond is ingericht.

Card image cap

Copernicus - Ontwikkelweek

donderdag 4 april 2019

Card image cap

Copernicus - Proefles Latijn/Grieks voor groep 8 leerlingen

donderdag 28 maart 2019

Op woensdagmiddag 10 april is er op het Almere College locatie Copernicus een proefles Latijn/Grieks voor de leerlingen die gymnasium gaan doen of die hierover nog twijfelen.