Welkom op Het Perron Dronten
featured image

Het Perron Dronten

Het Perron Dronten bevindt zich in Dronten en biedt de stromen bbl en kbl aan. Vanuit historie en traditie hebben de scholen in Dronten, het 'nieuwe land', een andere positie dan de scholen in Kampen.
De scholen staan in nauw contact met de eigen maatschappelijke omgeving en proberen zich naar die omgeving te kleuren. De scholen maken gebruik van de bestuurlijke ruimte voor een eigen onderwijskundig beleid. Zij leren van én met elkaar en worden tegelijkertijd gekenmerkt door een eigen (leer-)cultuur, een eigen team en een eigen directie.

Actualiteiten
Agenda
Informatie avond | leerjaar 2 | profielvakken

Agenda
Hemelvaart

Agenda
Berlijnreis leerjaar 4

Nieuws
Het Perron Dronten - Uitnodiging voorstelling "Helder uit voor ouders"

Alcohol kan schadelijk zijn in de ontwikkeling van je kind. Door het gebruik hiervan zo lang mogelijk uit te stellen, wordt de schade beperkt en de kans op problematische gebruik en verslaving kleiner. Je hebt daar als ouder vaak meer invloed op dan je misschien denkt! Maar hoe doe je dat als ouder?

Agenda
2e Pinksterdag

Agenda
Excursie Leerjaar 1 MN

De inzet van ICT en iPads op het Almere College

Het Almere College kent al sinds augustus 2013 klassen die werken met een iPad. Het werken hiermee is geen doel op zich, maar een middel om beter onderwijs te geven.

Lees meer
“Ik vond het erg spannend om naar de middelbare school te gaan, maar het is reuze gezellig op het Almere College.”