Welkom op Het Perron Dronten
featured image

Update rondom het coronavirus

Almere College voor onbepaalde tijd gesloten

Wij sluiten vanaf maandag 16-3-2020 de scholen van het Almere College voor onbepaalde tijd, conform met richtlijnen uit de overheid. De komende weken zal duidelijk worden hoe lang deze periode zal duren. We proberen u via deze website en tevens via mail zo adequaat mogelijk op de hoogte te houden over de voortgang van ons onderwijs.

Examenleerlingen | update 1 april 2020

Niet examen leerlingen | update 1 april 2020

Examens | update 24-03-2020

Aangepaste roostertijden | update 18-03-2020

Klik hier voor informatie over examens | 18-03-2020

Klik hier om direct door te gaan naar afstandsleren | update 16-3-2020 om 16:07u

Klik hier voor ouderinformatie | update 15-3-2020 om 19:09u

Klik hier voor ouderinformatie | update 15-3-2020 om 13:21u

 

***********************************************************

Het Perron Dronten bevindt zich in Dronten en biedt de stromen bbl en kbl aan. Vanuit historie en traditie hebben de scholen in Dronten, het 'nieuwe land', een andere positie dan de scholen in Kampen.


De scholen staan in nauw contact met de eigen maatschappelijke omgeving en proberen zich naar die omgeving te kleuren. De scholen maken gebruik van de bestuurlijke ruimte voor een eigen onderwijskundig beleid. Zij leren van én met elkaar en worden tegelijkertijd gekenmerkt door een eigen (leer-)cultuur, een eigen team en een eigen directie.

 

Actualiteiten
Agenda
Zomervakantie

Nieuws
MP - Updates rondom het coronavirus

Wij sluiten vanaf morgen de scholen van het Almere College voor onbepaalde tijd. De komende weken moet blijken hoe lang die periode moet zijn.

Nieuws
AC - Schoolexamens

Zojuist hebben wij vernomen van het ministerie dat de schoolexamens voor leerlingen in de eindexamenklassen door mogen gaan. Klik hier om verder te lezen.

Nieuws
Storing inloggen

Er zijn op dit moment problemen met inloggen op de school locaties en mogelijk inloggen op de e-mail. Er word aan gewerkt om de problemen zo spoedig mogelijk op te lossen.

Nieuws
250 jongeren uit Dronten op beroepenbeleving

Nieuws
AC Dronten - Onderwijsstaking 6 november 2019

De onderwijsstaking van 6 november 2019 zal voor de locaties Het Perron Dronten en Copernicus doorgang vinden zoals aangegeven in de mail die u als ouder/verzorger van vorige week van ons heeft ontvangen.

De inzet van ICT en iPads op het Almere College

Het Almere College kent al sinds augustus 2013 klassen die werken met een iPad. Het werken hiermee is geen doel op zich, maar een middel om beter onderwijs te geven.

Lees meer
“Ik vond het erg spannend om naar de middelbare school te gaan, maar het is reuze gezellig op het Almere College.”