Welkom op de ISK
featured image

Internationale Schakelklas

Hartelijk welkom op de ISK

Op onze school ontmoeten mensen uit veel verschillende landen elkaar. Vluchtelingen, immigranten, wereldburgers…… onze school is er voor iedereen tussen de 13 en 18/25 jaar, die Nederlands moet leren om hier naar school te kunnen gaan. Leerlingen uit allerlei culturen zitten bij elkaar op onze school en bij elkaar in de klas. Zo leren ze elkaar kennen en respecteren. Het is een kans om te leren begrijpen dat niet alle mensen hetzelfde doen en denken, en dat respect voor elkaar dus heel belangrijk is.

Actualiteiten
Nieuws
Buurt maakt van Taaldorp een groot succes

Je gaat naar school. Daar eenmaal aangekomen, tref je een heel dorp aan! Ineens kun je de tandarts en een supermarkt vinden in het schoolgebouw. Kijk ook niet gek op als je ineens een restaurant of een stationsloket tegenkomt in de school…

Nieuws
ISK - Beroepenweek

"Hoe sterk ben jij?" In het kader van de beroepenweek bezoeken onze leerlingen uit Kampen en Dronten deze week verschillende bedrijven en maken zo kennis met het soort beroepen en werk waarvoor ze geschoold kunnen worden. Daarnaast zullen ze ook een aantal scholen bezoeken en workshops volgen. Een drukke en volle leerzame week, gericht op hun toekomst hier in Nederland.

Nieuws
ISK - Vakantierooster

Bekijk hier de vakantieroosters voor schooljaar 2018-2019 en schooljaar 2019-2020

Nieuws
ISK - Een regen aan vragen op de Open Dag!

Nieuws
ISK - Projectweek en toekomstdag

Nieuws
ISK - Excursie Amsterdam

“Ik vond het erg spannend om naar de middelbare school te gaan, maar het is reuze gezellig op het Almere College.”