featured image

Nieuws


Card image cap

MP - Updates rondom het coronavirus

dinsdag 16 juni 2020

Wij sluiten vanaf morgen de scholen van het Almere College voor onbepaalde tijd. De komende weken moet blijken hoe lang die periode moet zijn.

Card image cap

AC - Schoolexamens

dinsdag 16 juni 2020

Zojuist hebben wij vernomen van het ministerie dat de schoolexamens voor leerlingen in de eindexamenklassen door mogen gaan. Klik hier om verder te lezen.

Card image cap

Storing inloggen

maandag 25 mei 2020

Er zijn op dit moment problemen met inloggen op de school locaties en mogelijk inloggen op de e-mail. Er word aan gewerkt om de problemen zo spoedig mogelijk op te lossen.

Card image cap

Buurt maakt van Taaldorp een groot succes

zaterdag 8 juni 2019

Je gaat naar school. Daar eenmaal aangekomen, tref je een heel dorp aan! Ineens kun je de tandarts en een supermarkt vinden in het schoolgebouw. Kijk ook niet gek op als je ineens een restaurant of een stationsloket tegenkomt in de school…

Card image cap

ISK - Beroepenweek

donderdag 18 april 2019

"Hoe sterk ben jij?" In het kader van de beroepenweek bezoeken onze leerlingen uit Kampen en Dronten deze week verschillende bedrijven en maken zo kennis met het soort beroepen en werk waarvoor ze geschoold kunnen worden. Daarnaast zullen ze ook een aantal scholen bezoeken en workshops volgen. Een drukke en volle leerzame week, gericht op hun toekomst hier in Nederland.

Card image cap

ISK - Vakantierooster

donderdag 18 april 2019

Bekijk hier de vakantieroosters voor schooljaar 2018-2019 en schooljaar 2019-2020

Card image cap

ISK - Een regen aan vragen op de Open Dag!

donderdag 28 februari 2019

Card image cap

ISK - Projectweek en toekomstdag

donderdag 28 februari 2019