featured image

Leuk dat je interesse hebt in het Almere College!

Het Almere College is een openbare school waar iedereen welkom is. Dat wil zeggen dat wij een "ontmoetingsschool" zijn, een school waar docenten, leerlingen en ouders met verschillende achtergronden en ideeën bij elkaar komen om het beste uit jou te halen!

Door het gepersonaliseerd leren en de begeleiding van jouw coach en docenten gaan wij je helpen ontdekken en ontwikkelen van jouw talenten. Door de persoonlijke begeleiding word je gezien en gehoord.

Nu je in groep acht zit is het best spannend om op zoek te gaan naar een middelbare school die bij jou past. Om je hiermee op weg te helpen hebben we op 18 januari 2022 een Online Open dag georganiseerd, vanuit het gebouw aan de Marinus Postlaan.

Presentatie lag deze avond in de handen van: Karin Potgieter, dramadocent en Kylan, leerling uit het tweede leerjaar van het VWO. Daarnaast nemen Adam en Liva uit klas 1 de bezoekers mee op een schooldag. Na ongeveer 9 minuten komen leerlingen, docenten, coaches en ouders aan het woord om ervaringen met jullie te delen.

En, ben je nu benieuwd welke docenten jou straks les gaan geven? Kijk dan tot aan het einde, zij zullen zich aan jou voorstellen. Zin om te kijken of terug te zien? Kijk dan het onderstaande filmpje!

 

 

 

Meer weten?

We proberen zoveel mogelijk uit te leggen, maar mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

 

“Ik vond het erg spannend om naar de middelbare school te gaan, maar het is reuze gezellig op het Almere College.”