featured image

Online Open Dag en Persoonlijke Rondleiding

Online Open Dag 2021

Op 27 januari vond de online Open Dag plaats, live vanuit het atrium van het gebouw aan de Marinus Postlaan. Adam en Liva uit klas 1 namen de bezoekers mee op een schooldag met een videoverslag van 9 minuten. Daarna konden de kijkers via een chat vragen stellen aan een panel van leraren, een leerlingbegeleider, leerlingen en de schoolleiding. Zij vertelden over het gepersonaliseerd leren van het Almere College. Zin om te kijken of terug te zien? Kijk dan het onderstaande filmpje:

Persoonlijke rondleiding

Wil je meer weten en zelf kunnen rondlopen, kijken en vragen stellen over het Almere College Marinus Postlaan of het VIA? Dan kun je een afspraak maken om de school van dichtbij te bekijken en voelen hoe het is om hier op school te zitten.

Heb je vragen of wil je langskomen? Laat het ons weten via:

 

Nieuwsgierig naar onze locaties?

Bekijk hieronder de filmpjes van Marinus Postlaan en VIA.

 

Actualiteiten
Agenda
Zomervakantie

Nieuws
Facturen en betalingen voor ouders/verzorgers via Wiscollect  

Per eind maart 2021 gebruiken wij WIS Collect om de facturen en betalingen voor leerlingen te digitaliseren. Binnen WIS Collect heeft u als ouder/verzorger toegang tot de facturen en factuurvoorstellen die voor uw kind klaar staan (bijvoorbeeld ouderbijdragen en excursies). Door middel van een instructiefilm en een handleiding willen wij u wegwijs maken in WIS Collect zodat u optimaal van deze toepassing gebruik kunt maken.

Nieuws
Middelbare school kiezen in coronatijd?

Nieuws
Online Lezen

Nieuws
Online Open Dag 27 januari

Nieuws
Examens schooljaar 2020-2021

“Ik vond het erg spannend om naar de middelbare school te gaan, maar het is reuze gezellig op het Almere College.”