featured image

Nieuws


Card image cap

Storing inloggen

maandag 25 mei 2020

Er zijn op dit moment problemen met inloggen op de school locaties en mogelijk inloggen op de e-mail. Er word aan gewerkt om de problemen zo spoedig mogelijk op te lossen.

Card image cap

Start DIA-toetsen leerjaar 1- en 2

maandag 18 mei 2020

Inmiddels staat het DIA icoontje op alle iPads van onze 1e en 2e klassers! A.s. maandag 18 mei om 13.30 uur starten klassen 1- en 2 met de 1e online toetsen. Klik hier om verder te lezen.

Card image cap

MP - Leerling geeft optreden bij verzorgingshuis

donderdag 16 april 2020

Hallo, ik ben Tycho Vermeer! Ik ben 14 jaar oud en help graag de wereld in deze tijd. Daarom heb ik een optreden gegeven bij een bejaardentehuis in kampen. Klik hier om verder te lezen.

Card image cap

AC - Schoolexamens

donderdag 16 april 2020

Zojuist hebben wij vernomen van het ministerie dat de schoolexamens voor leerlingen in de eindexamenklassen door mogen gaan. Klik hier om verder te lezen.

Card image cap

MP - Eerste lessen via afstandsleren

donderdag 16 april 2020

En de eerste lessen via afstandsleren zitten erop! Docenten zijn online (via magister berichten/Google hangouts) beschikbaar voor vragen. Succes allemaal, alleen samen kunnen we dit doen!

Card image cap

MP - Updates rondom het coronavirus

donderdag 16 april 2020

Wij sluiten vanaf morgen de scholen van het Almere College voor onbepaalde tijd. De komende weken moet blijken hoe lang die periode moet zijn.

Card image cap

MP - Coaching leerlingen in Kampen een succes

donderdag 16 april 2020

Individuele Coaching van leerlingen op het Almere College, een succes! Wekelijks een 15 minuten gesprek, naast de groepsonderwerpen, met de leerling blijkt een succesformule. Beter zicht op uw kind, nauw contact met ouders en elke week verslaglegging over de voortgang en ontwikkeling van uw kind.

Card image cap

MP - Leerlingen uit Meinerzhagen bezoeken Kampen

donderdag 16 april 2020

Dit schooljaar heeft het Almere College de samenwerking met het Evangelisches Gymnasium uit Meinerzhagen voortgezet. De leerlingen uit Meinerzhagen hebben lessen gevolgd met de leerlingen uit v3a. Na de lessen kregen ze een rondleiding in de Bovenkerk en hoorden het orgelspel aan. Als afsluiting is er een Hollandse middag met muziek en lekkernijen.