featured image

Nieuws


Card image cap

Schoolexamens

woensdag 1 april 2020

Zojuist hebben wij vernomen van het ministerie dat de schoolexamens voor leerlingen in de eindexamenklassen door mogen gaan. Klik hier om verder te lezen.

Card image cap

Eerste lessen via afstandsleren

woensdag 18 maart 2020

En de eerste lessen via afstandsleren zitten erop! Docenten zijn online (via magister berichten/Google hangouts) beschikbaar voor vragen. Succes allemaal, alleen samen kunnen we dit doen!

Card image cap

Updates rondom het coronavirus

zondag 15 maart 2020

Wij sluiten vanaf morgen de scholen van het Almere College voor onbepaalde tijd. De komende weken moet blijken hoe lang die periode moet zijn.

Card image cap

Coaching leerlingen in Kampen een succes

woensdag 11 maart 2020

Individuele Coaching van leerlingen op het Almere College, een succes! Wekelijks een 15 minuten gesprek, naast de groepsonderwerpen, met de leerling blijkt een succesformule. Beter zicht op uw kind, nauw contact met ouders en elke week verslaglegging over de voortgang en ontwikkeling van uw kind.

Card image cap

Trots op onze afvaardiging naar het Groot Kamper Scholierendebat!

woensdag 11 maart 2020

Onze debaters van het Groot Kamper Scholieredebat! Trots op jullie! Iris Weijers werd uitgeroepen tot beste individuele debater, gefeliciteerd! Inge, Noach, Annelien, Rinor en Joaquin ook enorm goed gedaan, toppers zijn jullie!

Card image cap

Leerlingen uit Meinerzhagen bezoeken Kampen

woensdag 11 maart 2020

Dit schooljaar heeft het Almere College de samenwerking met het Evangelisches Gymnasium uit Meinerzhagen voortgezet. De leerlingen uit Meinerzhagen hebben lessen gevolgd met de leerlingen uit v3a. Na de lessen kregen ze een rondleiding in de Bovenkerk en hoorden het orgelspel aan. Als afsluiting is er een Hollandse middag met muziek en lekkernijen.

Card image cap

Geslaagde PWS avond van onze Havo5 en VWO6

woensdag 11 maart 2020

Een hele geslaagde PWS avond van onze Havo5 en VWO6 leerlingen! Goede presentaties en erg trotse ouders en docenten. Remigio Zwetsloot en Seher Baki werden na stemming de winnaars met hun Markt presentatie met het onderwerp Aspirine, gefeliciteerd!

Card image cap

Het Almere College wint het Klein Kamper Scholieren Debat

woensdag 11 maart 2020

Het allereerste Klein Kamper Scholierendebat is gewonnen door de leerlingen uit de onderbouw van het Almere College. In de Cellebroederspoort waren zij op vrijdag 7 februari de scholieren van het Ichthus College en de twee teams van de Pieter Zandt de baas. Esmee, Soma, Sven, Maud, Esmee, Christy, Noach, Harel van harte gefeliciteerd, trots op jullie !