featured image

Leuk dat je interesse hebt in het Almere College!

Het Almere College is een openbare school waar iedereen welkom is. Dat wil zeggen dat wij een "ontmoetingsschool" zijn, een school waar docenten, leerlingen en ouders met verschillende achtergronden en ideeën bij elkaar komen om het beste uit jou te halen!

Door het gepersonaliseerd leren en de begeleiding van jouw coach en docenten gaan wij je helpen ontdekken en ontwikkelen van jouw talenten. Door de persoonlijke begeleiding word je gezien en gehoord.

Nu je in groep acht zit is het best spannend om op zoek te gaan naar een middelbare school die bij jou past. Om je hiermee op weg te helpen hebben we een Online Open dag georganiseerd. Op 27 januari kon je live meekijken in het atrium van het gebouw aan de Marinus Postlaan. Adam en Liva uit klas 1 namen de bezoekers me op een schooldag met een videoverslag van 9 minuten.

Daarna konden de kijkers via een chat vragen stellen aan een panel van leraren, een leerlingbegeleider, leerlingen en de schoolleiding. Zij vertelden over het gepersonaliseerd leren van het Almere College.

 

 

Meer weten?

We proberen zoveel mogelijk uit te leggen, maar mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

 

“Ik vond het erg spannend om naar de middelbare school te gaan, maar het is reuze gezellig op het Almere College.”