featured image

MP - Verslag uitwisseling Mountain Lakes High school

Publicatiedatum: maandag 4 november 2019

Vandaag alweer de laatste dag van de uitwisseling met Mountain Lakes High school. We hebben een prachtige tijd hier. Het weer werkt uitstekend mee. Mountain Lakes ligt middenin een bosrijke omgeving waar de bomen hun herfsttooien in geuren kleuren ten toon spreiden. De leerlingen genieten ontzettend van alles wat ze meemaken er is veel voor ze georganiseerd.

Gisteren hebben ze allemaal drie keer iets Nederlands gepresenteerd. Denk aan Nederlandse sporten als fierlejeppen wat ze erg leuk vonden. Iedereen kreeg er zin in in. Een groepje had oud hollandse spelletjes waaronder
Spijkerpoepen wat klassikaal in de praktijk gebracht werd en tot hilarische taferelen leidde. Momenteel wordt er geschaatst op een ijshockey baan.

We hebben twee dagen in New York doorgebracht leerlingen waren diep onder de indruk van alle levendigheid die de stad te bieden heeft. Zoveel mensen, zoveel lawaai de enorm hoge gebouwen. We hebben een geweldig leuke groep leerlingen mee. Stuk voor stuk komen ze hun enthousiaste verhalen vertellen. De klik met de Amerikanen is ook geweldig leuk om mee te beleven.

Vannacht aanvaarden we de terugreis. We zijn allemaal een geweldige ervaring rijker geworden.

Terug