featured image

Belangrijke data komende tijd

Publicatiedatum: donderdag 14 maart 2019

13 juni 2018

Vrijdag 6 juli 14.00 uur de voorstelling ‘This is who we are’ 
Op dit moment werken we op de vrijdagmiddagen met alle leerlingen hard aan een eindejaars voorstelling. De uitvoering is op 6 juli. U bent allemaal van harte uitgenodigd. De voorstelling start om 14.00 uur in het hoofdgebouw van onze school. Inloop vanaf 13.30 uur. Aansluitend aan de voorstelling is er op het schoolplein een hapje en een drankje. Ook dat wordt door leerlingen verzorgd.

Maandag 16 juli OPP gesprekken 
Zoals ieder jaar krijgt u via de mentor van uw kind een uitnodiging voor het halfjaarlijkse gesprek over de leervorderingen en ontwikkelingen van uw kind. Die OPP gesprekken zijn op 16 juli.

Donderdag 19 juli certificaatuitreiking en afscheid uitstromers 
Ieder jaar haalt een flink aantal leerlingen een of meer branchegerichte en/of IVIO certificaten. Een resultaat om trots op te zijn! Dat vieren we met een feestelijke uitreiking op 19 juli aan het eind van de dag. U krijgt nog een uitnodiging met het programma.

23 juli t/m 3 september zomervakantie 
Maandag 23 juli is de eerste dag van de zomervakantie. Uw kind heeft dan zes weken vrij. School start voor de leerlingen weer op dinsdagochtend 4 september. Over het programma na de vakantie krijgen u en uw kind op tijd informatie.

Vragen?
Mocht u vragen hebben dan kunt u zoals altijd, terecht bij de mentor van uw kind.

Terug