featured image

Docent engels

Publicatiedatum vacature 23 april
U kunt reageren op deze vacature tot 14 mei

Het Almere College te Dronten zoekt voor haar locatie, het Perron in Dronten met ingang van het schooljaar 21-22 een enthousiaste

 

Docent Engels (0,5 fte)

 

Wie zijn wij?

Op de locatie Het Perron Dronten ontwikkelt het Almere College eigentijds en aansprekend onderwijs voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg van het vmbo. Binnen een kleinschalige setting bieden wij docenten veel kansen om mede vorm te geven aan het onderwijs van de nabije toekomst.

 

Het Almere College Dronten, locatie Het Perron Dronten kenmerkt zich door:

  • Betrokken en enthousiaste collega’s die gáán voor hun leerlingen.
  • Kleinschaligheid en ‘korte lijnen’.
  • Kansen en mogelijkheden voor wie zich verder wil ontwikkelen.

 

Inhoud van de functie

Als docent Engels verzorg je de lessen in de onder- en bovenbouw van het VMBO. 

Wie zoeken we?

Voor deze vacature gaat onze voorkeur uit naar een docent die ervaring heeft in lesgeven in de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg en breed inzetbaar is binnen gepersonaliseerd onderwijs. Een docent die bereid is te participeren en scholing te volgen in “gepersonaliseerd leren” volgens het onderwijsprincipe van Kunskapsskolan en inhoudelijk gesprekspartner kan zijn in het verder ontwikkelen van het vak. Daarnaast ben je bij voorkeur bekend met loopbaanleren in het VO of wil je daarin geschoold worden en durf je buiten de gebaande paden kan denken.

 

Wat bieden we?

Ben jij de docent met een tweedegraads bevoegdheid voor Engels, docent in opleiding of de zij-instromer uit het bedrijfsleven met passie voor het VMBO onderwijs dan gaan we graag met jou in gesprek. In eerste instantie gaat het om een tijdelijke benoeming voor een heel schooljaar. Bij gebleken geschiktheid en voldoende formatie behoort een vaste aanstelling zeker tot de mogelijkheden. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VO.

 

Reageren op deze vacature?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Je kunt je sollicitatie tot uiterlijk 14 mei 2021 sturen naar de afdeling HR, ter attentie van Luc van der Sluis, HR adviseur. Wil je meer informatie over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Ingrid Klink, afdelingsleider op Het Perron en verantwoordelijk voor het BBL – KBL. Ingrid is bereikbaar via telefoon op nummer 0321 20 90 10 en per e-mail i.klink@hetperrondronten.nl.

 

De gesprekken worden zo spoedig mogelijk ingepland.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het overzicht