featured image

docent Zorg en Welzijn

Publicatiedatum vacature 25 mei
U kunt reageren op deze vacature tot 6 juni

Het Almere College zoekt voor haar locatie Het Perron in Dronten met ingang van het nieuwe schooljaar een Docent Zorg en Welzijn (± 1,0 fte).

Wie zijn wij?

Op de locatie Het Perron Dronten ontwikkelt het Almere College eigentijds en aansprekend onderwijs voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg van het vmbo. Binnen een kleinschalige setting bieden wij docenten veel kansen om mede vorm te geven aan het onderwijs van de nabije toekomst.

Het Perron Dronten kenmerkt zich door:

  • Betrokken en enthousiaste collega’s die gáán voor hun leerlingen.
  • Enthousiast en betrokken team, wat van en met elkaar wil leren.
  • Kleinschaligheid en ‘korte lijnen’.
  • Kansen en mogelijkheden voor wie zich verder wil ontwikkelen.

Wie zoeken we?

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een docent met een tweedegraads bevoegdheid voor zorg en welzijn met een passie voor het coachen van leerlingen. Uiteraard zijn docenten in opleiding ook vrij om te solliciteren en worden deze meegenomen in het wervingstraject.

We zoeken een kandidaat die:

  • ervaring heeft in lesgeven in de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg;
  • inzetbaar is binnen gepersonaliseerd onderwijs;
  • bereid is te participeren en scholing te volgen in “gepersonaliseerd leren” volgens het onderwijsprincipe van Kunskapsskolan;
  • inhoudelijk gesprekspartner kan zijn in het verder ontwikkelen van het vak;
  • bekend is met loopbaanleren in het VO of daarin geschoold wil worden;
  • buiten de gebaande paden kan denken.

Wat bieden we?

Ben jij de docent met een tweedegraads bevoegdheid met een passie voor coachen dan gaan we graag met jou in gesprek. In eerste instantie gaat het om een tijdelijke benoeming tot het einde van het schooljaar. Het betreft zowel uren profielvak als keuzevakken zorg en welzijn. Bij gebleken geschiktheid en voldoende formatie behoort een vaste aanstelling zeker tot de mogelijkheden. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VO.

Reageren op deze vacature?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Je kunt je sollicitatie tot 6 juni 2021 sturen naar de afdeling HR, ter attentie van Luc van der Sluis, HR adviseur. Wil je meer informatie over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Ingrid Klink, teamleider Het Perron Dronten. Ingrid is bereikbaar via telefoon op nummer 0321 20 90 10 en per e-mail i.klink@hetperrondronten.nl.

De gesprekken worden zo spoedig mogelijk ingepland.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het overzicht