featured image

Financial controller

Publicatiedatum vacature 30 november
U kunt reageren op deze vacature tot 11 december

Bijt je vast in deze rol als financial controller bij het Almere College in Kampen! Heb jij inmiddels een aantal jaar ervaring opgespaard? Ben je iemand die naast uitvoerende taken ook graag meedenkt en analyseert? Dan is dit een mooie kans! Ga aan de slag voor 24 uur per week en word onze financiële kenner! Jij krijgt een goed salaris tot maximaal €4.573,00 (o.b.v. fulltime), een pensioenregeling via het ABP én 11 weken vakantie per jaar! Ja, dat is een echte luxe. Zo heb je de weken dat jij werkt genoeg energie en weet jij altijd met enthousiasme jouw werk te doen.

 

Wat ga je doen?
Als financial controller bij het Almere College beweeg jij je in het midden van de school. Je ondersteunt de business controller ten aanzien van de planning- en control cyclus. Daarnaast houd jij je bezig met verschillende financiële projecten. We horen graag wat jij aan kennis en expertise in huis hebt! Je trekt werk naar je toe en streeft naar kwaliteit. Alles is altijd picobello op orde, je bent dus nauwkeurig aangelegd.

Dat klinkt jou bekend in de oren. Gelukkig maar, dan mag je komen laten zien waar jij goed in bent. Want je ondersteunt bij het opstellen van de begroting, het bestuur formatieplan, de jaarrekening en levert kostenoverzichten aan. Ook maak je berekeningen voor de verwachte subsidiestromen o.b.v. leerling telling/-prognose, en ga jij je bezighouden met bekostigingsvraagstukken en subsidieverantwoording.

Dit ga je verder ook doen:

 • Je voert werkzaamheden uit voor de maandafsluiting, zoals het beoordelen van de juistheid, volledigheid en betrouwbaarheid van de kosten en baten, memoriaalboekingen, interne controles tussen sub-administraties en grootboek en het samenstellen en beheren van de balansdossiers
 • Berekenen, vastleggen en analyseren van personele voorzieningen
 • Je controleert de salarisbetaling op juistheid

Verder laat jij jouw expertise zien bij verschillende ondersteunende werkzaamheden, zoals de interim controle en proces- en werkinstructies opstellen. Analyseren en berekeningen maken, dat doe je het liefste!

 

Werken bij het Almere College
Almere College is en staat voor openbaar onderwijs. Onze ontmoetingsschool is voor iedereen en met iedereen. Want de beste start maak je samen! De kernwaarden samen, groei en vertrouwen zijn de basis voor de toekomst! We bieden maatwerk ondersteuning en begeleiding aan leerlingen die dat nodig hebben. We zijn volop in beweging.

Je komt te werken in het financiële team! Samen met 4 andere collega’s zijn jullie verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie van het Almere College. De afdeling is momenteel mooie stappen aan het maken. Dit betekent dat er veel meters worden gemaakt en hard wordt gewerkt. Wil jij ook jouw bijdrage leveren aan dit succes?

 

Jouw kracht
Als financial controller heb je een hands-on mentaliteit en draag je ertoe bij dat de financiële administratie tijdig, volledig en betrouwbaar wordt gevoerd. Verder ben je analytisch en in een rapportage duiken doe jij met veel plezier! En verder?

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als financial controller, de kneepjes van het vak hoef jij niet meer te leren
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding richting financieel
 • Je bent makkelijk in contact; collega’s weten jou straks ook te vinden wanneer ze vragen hebben, je vindt het leuk om jouw kennis te delen!

 

Wat bieden wij?
Als financial controller bij het Almere College in Kampen ben je omringd door pubers, wordt de pauze ingeluid met de bel en zie je direct waar je het voor doet! En natuurlijk mag jij ook dit van ons verwachten:

 • Je krijgt een zeer goed salaris tot maximaal €4.573,00 (schaal 10 cao vo) op basis van fulltime en een aanstelling voor 0,6 fte (24 uur)
 • Je krijgt een jaarcontract. Deze functie is een projectaanstelling voor maximaal 3 jaar
 • Je hebt 11 weken vakantie en een persoonlijk budget van 90 uur naar rato
 • Je krijgt een goede pensioenregeling via het ABP
 • Ook krijg je 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering, én een uitkering voor onderwijs ondersteunend personeel van €275,00 bruto + een aantrekkelijke werkkostenregeling

 

Pak het moment

Is jouw financiële kennis wel aan deze baan besteed? Stuur jouw sollicitatie dan naar werkenbijhet@almerecollege.nl ter attentie van Luc van der Sluis. We verwelkomen je graag in Kampen!

Na het eerste gesprek volgt er een talentscan. De naam zegt het al, want door die scan krijgen we inzicht in jouw talenten en drijfveren. Dat doen we voor jou, om te ontdekken wanneer jij in je kracht staat.

Heb je vragen? Dat kan natuurlijk altijd!

Neem gerust contact op met Henriëtte Brinkman (financieel adviseur) via 06 53 41 24 67 of h.brinkman@almerecollege.nl.

 

Terug naar het overzicht