featured image

Nieuws


Card image cap

MP - Updates rondom het coronavirus

dinsdag 16 juni 2020

Wij sluiten vanaf morgen de scholen van het Almere College voor onbepaalde tijd. De komende weken moet blijken hoe lang die periode moet zijn.

Card image cap

Storing inloggen

maandag 25 mei 2020

Er zijn op dit moment problemen met inloggen op de school locaties en mogelijk inloggen op de e-mail. Er word aan gewerkt om de problemen zo spoedig mogelijk op te lossen.

Card image cap

Informatie thuiswerkonderwijs 3e periode afdeling praktijkonderwijs

woensdag 22 april 2020

Hier vind je informatie over de 3e periode van thuisonderwijs voor de afdeling praktijkonderwijs. Deze zal na de meivakantie starten. Hier vind je ook het rooster voor het terugbrengen van gemaakt werk en ophalen van nieuw werk op woensdag 6 mei.

Card image cap

Informatie thuisonderwijs 2e periode afdeling praktijkonderwijs.

woensdag 1 april 2020

Hier vind je informatie over de 2e periode van thuisonderwijs voor de afdeling praktijkonderwijs. Waaronder het rooster voor het terugbrengen van gemaakt werk en ophalen van nieuw werk aankomende vrijdag 3 april 2020.

Card image cap

Infographic informatie corona

dinsdag 17 maart 2020

Deze infographic hebben wij u ook gestuurd via de mail. Extra aandacht voor het filmpje, te bekijken via de link in de brief.

Card image cap

Informatie thuisonderwijs ivm coronavirus + rooster ophalen thuiswerk

dinsdag 17 maart 2020

Hier vind u informatie over thuisonderwijs ivm coronavirus en het rooster voor het ophalen van de enveloppen met thuiswerk.

Card image cap

Extra maatregelen rondom het coronavirus

zondag 15 maart 2020

In vervolg op onze eerdere brief wil ik u meedelen dat wij conform de landelijke richtlijnen nog extra maatregelen nemen. Lees hier verder.

Card image cap

Debutanten bivak 2020

donderdag 12 maart 2020

Bivak voor beginners voor leerlingen van het praktijkonderwijs. Iets voor uw kind? Geef hem of haar op! voor meer informatie open onderstaande brief.