featured image

Nieuws


Card image cap

Open huis 29 januari 2020

donderdag 23 januari 2020

Volgende week woensdag 29 januari hebben wij ons jaarlijkse open huis. Leerlingen van groep 8 en hun ouders kunnen dan een kijkje nemen op het Almere College. De open dag is ’s middags en ’s avonds. Ook wij laten dan met trots zien hoe het gaat bij praktijkonderwijs. Wat voor mooie dingen de leerlingen leren en maken.

Card image cap

Roosterwijziging

donderdag 23 januari 2020

Alle leerlingen zijn op woensdag 29 januari vrij vanaf 12.40. Zo hebben we de tijd om het open huis goed voor te bereiden. Op de open middag/avond vragen we ook een paar leerlingen om te helpen. Mocht dat gelden voor uw zoon of dochter, dan hoort u dat via de mentor van uw kind.

Card image cap

Projectweek in teken van 75 jaar bevrijding

donderdag 16 januari 2020

Projectweek in teken van 75 jaar bevrijding In de week van 20 t/m 24 januari a.s. organiseren wij een projectweek. Deze week staat in het teken van 75 jaar bevrijding. De leerlingen leren die week veel over de oorlog en de bevrijding. We sluiten de week af met een sportieve activiteit. Excursie op dinsdag tot 15.15 uur. In deze week gaan wij op dinsdag 21 januari op excursie naar kamp Westerbork. Dat betekent dat de leerlingen die dag later vrij zijn. Wij hopen 15.15 uur weer op school te zijn. Voor de pauzes geldt dat de leerlingen zelf voor eten en drinken zorgen. Vrijdag eerder vrij Op vrijdag 24 januari gaan we schaatsen. De leerlingen zijn die dag om 12.40 uur vrij. Tijdens het schaatsen zijn de leerlingen verplicht om handschoenen te dragen. Als ze die niet bij zich hebben, mogen ze niet schaatsen. Het zou fijn zijn als leerlingen zoveel mogelijk voor eigen schaatsen zorgen. We willen graag van tevoren weten wie dit niet kan regelen. Vragen? Heeft u vragen over de projectweek? Je kunt zoals altijd terecht bij de mentor van uw zoon/dochter. Met vriendelijke groet, Team praktijkonderwijs

Card image cap

Sinterklaas op school 5 december 2019

maandag 2 december 2019

Donderdag 5 december vieren we Sinterklaas op school. We doen dat de hele ochtend. De goedheiligman komt zelfs op bezoek! Vanaf 12.40 uur zijn de leerlingen vrij. Fijne middag! Team praktijkonderwijs

Card image cap

Praktijkonderwijs- Schoolfruit- en groenteregeling

donderdag 28 november 2019

Schoolfruit- en groenteregeling voor alle leerlingen van het Praktijkonderwijs! Dit betekend dat onze leerlingen t/m 17 april op school met verschillende fruit en  groente soorten gaan koken en gaan proeven.

Card image cap

Informatieavond nieuwe schooljaar

dinsdag 10 september 2019

Donderdag 19 september is er voor alle ouders en verzorgers van leerlingen op het praktijkonderwijs een informatieavond.  Vanaf 19:15 staat de koffie voor u klaar, om 19:30 starten we in de aula van onze school en de avond zal duren tot 20:30.

Card image cap

Hoe gaan wij om met de privacy van onze leerlingen?

donderdag 14 maart 2019