featured image

Nieuws


Card image cap

Informatie thuisonderwijs 2e periode afdeling praktijkonderwijs.

woensdag 1 april 2020

Hier vind je informatie over de 2e periode van thuisonderwijs voor de afdeling praktijkonderwijs. Waaronder het rooster voor het terugbrengen van gemaakt werk en ophalen van nieuw werk aankomende vrijdag 3 april 2020.

Card image cap

Infographic informatie corona

dinsdag 17 maart 2020

Deze infographic hebben wij u ook gestuurd via de mail. Extra aandacht voor het filmpje, te bekijken via de link in de brief.

Card image cap

Informatie thuisonderwijs ivm coronavirus + rooster ophalen thuiswerk

dinsdag 17 maart 2020

Hier vind u informatie over thuisonderwijs ivm coronavirus en het rooster voor het ophalen van de enveloppen met thuiswerk.

Card image cap

Extra maatregelen rondom het coronavirus

zondag 15 maart 2020

In vervolg op onze eerdere brief wil ik u meedelen dat wij conform de landelijke richtlijnen nog extra maatregelen nemen. Lees hier verder.

Card image cap

Updates rondom het coronavirus

zondag 15 maart 2020

Wij sluiten vanaf morgen de scholen van het Almere College voor onbepaalde tijd. De komende weken moet blijken hoe lang die periode moet zijn.

Card image cap

Debutanten bivak 2020

donderdag 12 maart 2020

Bivak voor beginners voor leerlingen van het praktijkonderwijs. Iets voor uw kind? Geef hem of haar op! voor meer informatie open onderstaande brief.

Card image cap

Open huis 29 januari 2020

donderdag 23 januari 2020

Volgende week woensdag 29 januari hebben wij ons jaarlijkse open huis. Leerlingen van groep 8 en hun ouders kunnen dan een kijkje nemen op het Almere College. De open dag is ’s middags en ’s avonds. Ook wij laten dan met trots zien hoe het gaat bij praktijkonderwijs. Wat voor mooie dingen de leerlingen leren en maken.

Card image cap

Roosterwijziging

donderdag 23 januari 2020

Alle leerlingen zijn op woensdag 29 januari vrij vanaf 12.40. Zo hebben we de tijd om het open huis goed voor te bereiden. Op de open middag/avond vragen we ook een paar leerlingen om te helpen. Mocht dat gelden voor uw zoon of dochter, dan hoort u dat via de mentor van uw kind.