header visual

Nieuws locatie Praktijkonderwijs

do 14 dec

Kerstgala Praktijkonderwijs

Aanstaande donderdag 21 december van 17:30 tot 20:00 zal er op ‘De Boot’ een kerstgala zijn voor alle Praktijkonderwijsleerlingen! Kom in je mooiste glitter en glamour outfit… Lees meer »

do 09 nov

Foutieve datum lesvrije dag

Foutieve datum lesvrije dag   Verkeerde datum In de informatiegids staat dat 21 november een lesvrije dag is voor de leerlingen. Dit klopt niet. Op 21 november heeft iedereen… Lees meer »

di 12 sep

Brugklas feest 22 September

Op vrijdag 22 september is het zover!! Het Almere College organiseert dan voor alle eerste klassen het brugklasfeest. Een leuke kennismaking met alle andere eerstejaars leerlingen op een… Lees meer »

di 12 sep

Kennismakingsweek Praktijk onderwijs

Vorige week hebben we met zijn alle kennis mogen maken. Met elkaar, met de leerkrachten en met de school. Er werd van alles gedaan binnen school, in de klas maar ook hard gewerkt bij… Lees meer »

ma 26 jun

7 juli feestelijke afsluiting HVT!!!

Voor wie:       Alle ouders en verzorgers van leerlingen van het Praktijk onderwijs Dronten Door wie:      leerlingen van het Praktijk onderwijs Dronten Wat :        … Lees meer »

di 18 apr

Hoera wij gaan op kamp

Ja ja morgen is het zo ver. Wij gaan op kamp! Neemt iedereen wel zijn slaapzak mee en zijn de fietsen tip top in orde?    

ma 06 mrt

Rooster bijzondere dagen

Naast het vakantieschema staat nu ook een rooster met bijzondere dagen op de site. Als je bijvoorbeeld wilt weten wanneer het kamp begint of wanneer jij een vrij dag hebt kijk je daar. Je… Lees meer »

ma 06 mrt

Themaweek: Verkiezingen

Vanaf aanstaande vrijdag, 10 maart begint onze 2de themaweek van dit schooljaar. De hele school zal in het teken staat van de VERKIEZINGEN

do 09 feb

17 februari Theatervoorstelling ‘Know me’

Op vrijdag 17 februari gaan de KCM leerlingen van leerjaar 1 en 2 naar ‘Know me’; een theatervoorstelling van BonteHond (http://www.bontehond.net/). De voorstelling zal van 13:15 uur… Lees meer »