header visual

Nieuws locatie VIA

wo 14 jun

Examenresultaten eerste tijdvak

Vandaag (14-06-2017) zijn de z.g. eindtermen van de gemaakte examens bekend gemaakt en hebben de examensecretaris, de teamleiders en docenten de cijfers van het eindresultaat kunnen… Lees meer »

ma 22 mei

Adviseurs van de toekomst

Adviseurs van de toekomst: De afgelopen weken zijn de leerlingen van de 1e klas, tijdens het skills project, bezig geweest met een opdracht van de gemeente. De gemeente Kampen heeft de… Lees meer »

do 02 mrt

Bezoek in kader van Adviseurs van de Toekomst aan het Gemeentehuis in Kampen

Afgelopen woensdag 1 maart heeft de eerste klas van het VIA Almere op uitnodiging van de wethouder van Kampen Gerrit Jan Veldhoen en Strategisch beleidsadviseur Kees Brugman een bezoek… Lees meer »

di 14 feb

Vignet gezonde school behaald door het VIA

VIA is gezond!   VIA heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laat het Almere College zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgestel… Lees meer »

wo 01 feb

8 februari Open Huis 19:00-21:00 uur

Aanstaande woensdag 8 februari is er onze jaarlijkse open avond. Alle beroepsgerichte vakken zullen zich presenteren.  Daarnaast kun je kennis maken met diverse unieke vakken als Experi… Lees meer »

vr 27 jan

Dinsdag 24 febr 2017: Ski, Antirook en gezonde school

Afgelopen dinsdag 24 februari, zijn een groot aantal leerlingen van de eerste tweede en derde klas van het Almere College locatie VIA wezen skiën   Terwijl de thuis blijvers druk… Lees meer »

do 27 okt

AC LIVE!!!

Woensdag 2 november is er AC LIVE!. Bij AC LIVE! kunnen leerlingen een rondleiding krijgen op onze school en mogen ze diverse lesjes meemaken. Het programma duurt van 14:15 tot ongeveer… Lees meer »

vr 30 sep

De Gezonde School

  DE GEZONDE SCHOOL   Al enige tijd zijn we op het VIA bezig met het project ‘de gezonde school’, waarbij de leerlingen bewust worden gemaakt van het belang van… Lees meer »

vr 09 sep

Klachtenregeling Almere College

In iedere organisatie waarin mensen samen werken ontstaan vragen, worden fouten gemaakt. Dit geldt zowel voor de medewerkers als voor de leerlingen op onze school. Belangrijk hierin is… Lees meer »

ma 05 sep

Schoolgids Almere College 2016

De voorlopige schoolgids van het Almere College is uit. Om deze te kunnen lezen klikt u op de onderstaande link:   Schoolgids, versie sept 2016