header visual

Nieuws locatie VIA

wo 18 okt

Diverse voorlichtingen

In de maand November zijn er voorlichtingsavonden op de diverse locaties van het Almere College   20 november op de locatie Marinus Postlaan Mavo/Havo/Vwo 27 november op de locatie… Lees meer »

di 17 okt

Almere College Live in November

Bij Almere College live maak je kennis met diverse schoolactiviteiten en -onderdelen. Diverse lessen, pauze, schoolbel en wisseling van lokalen. Voor groep acht leerlingen een must om… Lees meer »

ma 16 okt

voorlichtingsavonden

Afgelopen maand zijn er weer diverse voorlichtingsavonden voor ouders /verzorgers en leerlingen geweest. Veel van u waren aanwezig om zich te laten informeren over de diverse mogelijkhede… Lees meer »

za 14 okt

Herfstvakantie

Vanaf aanstaande vrijdag 20 oktober t/m vrijdag 27 oktober is onze school gesloten i.v.m. de herfstvakantie. Wij wensen iedereen een mooie , rustige week toe.

zo 01 okt

Nieuwe documenten online

Op de website zijn nieuwe documenten geplaatst. Onder “VOOR LEERLINGEN” (bovenin deze pagina) en vervolgens “Examens” (links te vinden) kunt u de pagina vinden… Lees meer »

za 09 sep

Schoolkamp klas 3

In de eerste week van het nieuwe schooljaar zijn de leerlingen van de derde klas op een uitdagende kampweek gegaan. Veel buiten, veel sporten, kennismaken, uitdagen, koken, spelen en een… Lees meer »

ma 22 mei

Adviseurs van de toekomst

Adviseurs van de toekomst: De afgelopen weken zijn de leerlingen van de 1e klas, tijdens het skills project, bezig geweest met een opdracht van de gemeente. De gemeente Kampen heeft de… Lees meer »

do 02 mrt

Bezoek in kader van Adviseurs van de Toekomst aan het Gemeentehuis in Kampen

Afgelopen woensdag 1 maart heeft de eerste klas van het VIA Almere op uitnodiging van de wethouder van Kampen Gerrit Jan Veldhoen en Strategisch beleidsadviseur Kees Brugman een bezoek… Lees meer »

di 14 feb

Vignet gezonde school behaald door het VIA

VIA is gezond!   VIA heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laat het Almere College zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgestel… Lees meer »

vr 27 jan

Dinsdag 24 febr 2017: Ski, Antirook en gezonde school

Afgelopen dinsdag 24 februari, zijn een groot aantal leerlingen van de eerste tweede en derde klas van het Almere College locatie VIA wezen skiën   Terwijl de thuis blijvers druk… Lees meer »