Welkom op Copernicus
featured image

Welkom op Copernicus!

Copernicus maakt onderdeel uit van het Almere College en biedt de stromen mavo, havo en vwo aan. 

Het Almere College is een ‘ontmoetingsschool’. Dit betekent dat we het belangrijk vinden om open te staan voor de ander, dat we de ander willen leren kennen en bereid zijn het gemeenschappelijke te zoeken. Persoonlijke aandacht voor jou, jouw ouders en de medewerkers van de school staat hierbij centraal. Ook krijg je - naast de vakdocenten - een coach die je begeleidt bij het leerproces en bij het ontwikkelen van kennis, vaardigheden, competenties en een positieve houding. Deze vaardigheden komen goed van pas in een snel veranderende samenleving.

Wil jij weten wat het Almere College jou op de locatie Copernicus te bieden heeft?
Klik dan op onderstaande afbeelding en bekijk onze voorlichtingsfilm.

Wandel dan via onderstaande 3D-tour op je gemak door het gebouw heen en bekijk de video's waarin we onszelf presenteren.

 

De voorlichtingsavonden op het Almere College Dronten locatie Copernicus voor alle leerlingen van groep 8 en hun ouders/verzorgers zitten er weer op. Mochten jullie deze avonden gemist hebben of de voorlichting nog een keer terug willen kijken dan kun je deze hieronder (nog een keer) bekijken.

 

Door op onderstaande afbeeldingen te klikken kun je meer informatie krijgen over het onderwijs op Copernicus.

Brochure over het onderwijs op Copernicus. Veelgestelde vragen over het onderwijs op Copernicus.
Actualiteiten
Agenda
Vanaf 12.00 uur inschrijven herkansingen toetsen

Agenda
Studiedag

Nieuws
Almere College locatie Het Perron Dronten beste school van Nederland

De basis- en kaderberoepsgerichte leerweg van het Almere College in Dronten behoort tot de beste scholen van Nederland. Dit blijkt uit het beste scholenonderzoek van weekblad Elsevier. De school kreeg voor beide niveaus het predicaat superschool.

Agenda
Herkansingen

Agenda
WO-voorlichting Capellen V4

Agenda
Voorjaarsvakantie