Onze locaties.
Zes scholen. Zes plekken voor elk talent!

VIA - Kampen

Vmbo BBL, vmbo KBL

Hier begint jouw toekomst!

Leren op je eigen manier en tempo? Op VIA zit je goed. Met VIA vmbo BBL en KBL onderwijs word jij de vakspecialist van de toekomst – jouw toekomst. Je krijgt alle ruimte om te verkennen wat je kunt en wilt. Op een kleurrijke, gezellige school, dat ook nog eens!

Flevoweg 68
8265 PL Kampen
(088) 850 83 83
infovia@almerecollege.nl

Naar de website!

Marinus Post - Kampen

Mavo, havo, vwo

Sterke basis, jouw toekomst

Marinus Post is jouw school! Met mavo, havo en vwo onderwijs ben jij goed op weg naar een toekomst vol kansen. Op Marinus Post leer je op je eigen manier, niveau en tempo. Samen met de school bekijk je wat jij wilt en wat je kunt. Maatwerk dus. Zo leer je slimmer én leuker.

Marinus Postlaan 1
8264 PB Kampen
(038) 337 12 30
infomarinuspost@almerecollege.nl

Naar de website!

PRO - Dronten

Praktijkonderwijs

Jouw talent centraal

Praktijkonderwijs Dronten (PRO) helpt jou op weg naar de best mogelijke plek in de maatschappij. Jouw plek! PRO kijkt niet alleen naar je diploma, maar vooral ook naar wat het beste is voor jou! Na PRO kun je verder leren óf aan het werk in je eerste vaste baan.

Educalaan 8a
8251 GC Dronten
(0321) 38 70 00
administratie-dr@almerecollege.nl

Naar de website!

Het Perron - Dronten

Vmbo BBL, vmbo KBL, praktische TL/ Mavo

Jouw toekomst, jouw route!

Het Perron is een school voor vmbo, met onderwijs dat bij je past. Omdat elke leerling anders is, volg je hier gepersonaliseerd onderwijs. Je leert op je eigen manier en zet je eigen route uit. Extra fijn: op het Perron krijg je de tijd om te ontdekken waar jouw talenten liggen!

De Arend 4

8251 GR Dronten

(0321) 20 90 10
administratie-dr@almerecollege.nl

Naar de website!

Copernicus - Dronten

Mavo, havo, vwo

De kracht van samen

Een fijne schooltijd en een diploma waar je écht wat mee kan. En alle ruimte om je te ontwikkelen tot een leuk mens. Copernicus is jouw school! Het mavo, havo en vwo onderwijs is kleinschalig, persoonlijk en gewoon heel goed. Leren op je eigen manier en niveau!

Educalaan 8
8251 GC Dronten
(0321) 385 050
administratie-dr@almerecollege.nl

Naar de website!

ISK - Dronten

Internationale schakelklas

Meedoen en thuis voelen, voor iedereen

Samen voor iedereen. Dat geldt zéker voor ISK Almere College. Hier ontmoeten mensen uit veel verschillende landen elkaar. Om de Nederlandse en cultuur te leren. En om zo mee te kunnen doen en zich thuis te voelen. ISK is meedoen en thuis voelen, voor iedereen.

Vossemeerdijk 40
8251 PN Dronten
Tel. (0321) 20 90 01

Naar de website!