Welkom op Copernicus
featured image

Update rondom het coronavirus

Almere College voor onbepaalde tijd gesloten

Met ingang van 16 maart 2020 zijn de scholen van het Almere College voor onbepaalde tijd gesloten.
De komende weken moet blijken hoe lang die periode moet zijn.


Klik hier voor meer informatie

 

 

 

 

De vestiging Copernicus bevindt zich in Dronten en biedt de stromen mavo, havo en atheneum/gymnasium aan. Vanuit historie en traditie hebben de scholen in Dronten, het 'nieuwe land', een andere positie dan de scholen in Kampen.
De scholen staan in nauw contact met de eigen maatschappelijke omgeving en proberen zich naar die omgeving te kleuren. De scholen maken gebruik van de bestuurlijke ruimte voor een eigen onderwijskundig beleid. Zij leren van én met elkaar en worden tegelijkertijd gekenmerkt door een eigen (leer-)cultuur, een eigen team en een eigen directie.

Actualiteiten
Agenda
Goede vrijdag vrij

Nieuws
Copernicus - Beschermingsmiddelen voor artsen

Door de Coronacrisis hebben de zorgverleners behoefte aan extra materialen. Als school wilde we hier graag een bijdrage aan leveren. Door onze labjassen en -brillen beschikbaar te stellen voor de huisartsenpraktijken in de gemeente Dronten. Lees hier meer over in het artikel uit de Flevopost.

Nieuws
Copernicus - Examens op Copernicus

Vandaag was Omroep Flevoland bij ons te gast om opnames te maken voor een nieuwsitem over de schoolexamens. Dit item is terug te kijken op de website van Omroep Flevoland.

Agenda
Tweede Paasdag vrij

Agenda
Ouderspreekmiddag/avond regulier

Agenda
SE cijfer lijsten tekenen

“Ik vond het erg spannend om naar de middelbare school te gaan, maar het is reuze gezellig op het Almere College.”