featured image

Welkom op Copernicus!

 

 

Copernicus maakt onderdeel uit van het Almere College en biedt de stromen mavo, havo en vwo aan. 

Het Almere College is een ‘ontmoetingsschool’. Dit betekent dat we het belangrijk vinden om open te staan voor de ander, dat we de ander willen leren kennen en bereid zijn het gemeenschappelijke te zoeken. Persoonlijke aandacht voor jou, jouw ouders en de medewerkers van de school staat hierbij centraal. Ook krijg je - naast de vakdocenten - een coach die je begeleidt bij het leerproces en bij het ontwikkelen van kennis, vaardigheden, competenties en een positieve houding. Deze vaardigheden komen goed van pas in een snel veranderende samenleving.

 

Wil jij weten wat het Almere College jou op de locatie Copernicus te bieden heeft?
Klik dan op onderstaande afbeelding en bekijk onze voorlichtingsfilm.

Wandel dan via onderstaande 3D-tour op je gemak door het gebouw heen en bekijk de video's waarin we onszelf presenteren.

 

Actualiteiten
Nieuws
Facturen en betalingen voor ouders/verzorgers via Wiscollect  

Per eind maart 2021 gebruiken wij WIS Collect om de facturen en betalingen voor leerlingen te digitaliseren. Binnen WIS Collect heeft u als ouder/verzorger toegang tot de facturen en factuurvoorstellen die voor uw kind klaar staan (bijvoorbeeld ouderbijdragen en excursies). Door middel van een instructiefilm en een handleiding willen wij u wegwijs maken in WIS Collect zodat u optimaal van deze toepassing gebruik kunt maken.

Nieuws
Copernicus - De Bijlesstudent blikt terug op een succesvolle samenwerking met het Almere College

“De samenwerking met het Almere College in Dronten is het afgelopen schooljaar uitstekend verlopen. Door het goede onderlinge contact tussen coördinatoren van de school en coördinatoren van de DeBijlesStudent, hebben wij ons als DeBijlesStudent altijd goed aan kunnen passen aan de wensen van de school."

Nieuws
Copernicus - Nora Dillerop winnares schrijfwedstrijd uit Jacht

Wat zijn wij trots op onze leerling Nora! Nora is als winnaar uit de bus gekomen van de schrijfwedstrijd uit Jacht van de schrijfster Cis Meijer.  Van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie en de complimenten van Cis kun je in je zak steken.

Nieuws
Copernicus - Geslaagd!

Direct na de examenuitslag hebben we onze geslaagden op school uitgenodigd om hun cijferlijst in ontvangst te komen nemen. Voor de leerlingen een mooi moment om elkaar te feliciteren en alvast een klein feestje te vieren. Elke leerling ontving een mooie vlag en een heerlijk ijsje.

Nieuws
Copernicus - Examendag!

Examendag! Het was weer spannend! Gelukkig konden veel van onze leerlingen een feestje vieren. Van harte kanjers! Voor de herkansers is er nog een tweede tijdvak. Wij wensen deze leerlingen heel veel succes en willen jullie laten weten dat we in jullie geloven. Hopelijk kunnen jullie binnenkort deze mooie vlag ook ophangen.

Nieuws
Copernicus - School weer volledig open!

De opening van onze locatie was deze week nieuws bij Omroep Flevoland.