De school met de beste havo van Flevoland
featured image

Welkom op Copernicus!

Copernicus maakt onderdeel uit van het Almere College en biedt de stromen mavo, havo en vwo aan. 

Het Almere College is een ‘ontmoetingsschool’. Dit betekent dat we het belangrijk vinden om open te staan voor de ander, dat we de ander willen leren kennen en bereid zijn het gemeenschappelijke te zoeken. Persoonlijke aandacht voor jou, jouw ouders en de medewerkers van de school staat hierbij centraal. Ook krijg je - naast de vakdocenten - een coach die je begeleidt bij het leerproces en bij het ontwikkelen van kennis, vaardigheden, competenties en een positieve houding. Deze vaardigheden komen goed van pas in een snel veranderende samenleving.

Wil jij weten wat het Almere College jou op de locatie Copernicus te bieden heeft?
Klik dan op onderstaande afbeelding en bekijk onze voorlichtingsfilm.

Wandel dan via onderstaande 3D-tour op je gemak door het gebouw heen en bekijk de video's waarin we onszelf presenteren.

 

De voorlichtingsavonden op het Almere College Dronten locatie Copernicus voor alle leerlingen van groep 8 en hun ouders/verzorgers zitten er weer op. Mochten jullie deze avonden gemist hebben of de voorlichting nog een keer terug willen kijken dan kun je deze hieronder (nog een keer) bekijken.

 

Door op onderstaande afbeeldingen te klikken kun je meer informatie krijgen over het onderwijs op Copernicus.

Brochure over het onderwijs op Copernicus. Veelgestelde vragen over het onderwijs op Copernicus.
Actualiteiten
Agenda
Hemelvaart en vrije dag

Agenda
Start CSE

Agenda
Ouderspreekavond

Nieuws
Copernicus - Christina Breg leest gedicht voor tijdens dodenherdenking

Tijdens de dodenherdenking van afgelopen dinsdag 4 mei op het Redeplein was een bijzondere rol voor Christina Breg, leerling uit vwo 3, weggelegd. Zij was de winnaar van de gedichtenwedstrijd 4 en 5 mei die was uitgeschreven door de docenten Nederlands van Copernicus en mocht haar gedicht tijdens de herdenking voordragen.

Agenda
2e Pinksterdag

Agenda
Delf scolaire