featured image

Nieuws

Card image cap

Copernicus - Plastic isn’t fantastic!

vrijdag 12 juli 2019

Bij biologie hebben alle 2e klassen van locatie Copernicus meegedaan aan het Plastic Soep project. Hierin stond het milieuprobleem rondom het plastic afval centraal. Een onderdeel van dit project was een logo-ontwerpwedstrijd voor een katoenen tas, waarbij zichtbaar werd wat het probleem inhoudt.

Card image cap

Copernicus - Gedragsonderzoek Dorpsboerderij 3Mavo

zondag 30 juni 2019

Op een zonnige maandagochtend en woensdagmiddag hebben de leerlingen van 3Mavo, die biologie in hun pakket hebben, gedragsonderzoek gedaan bij de dorpsboerderij.

Card image cap

VIA - Rooster inleveren schoolboeken

vrijdag 28 juni 2019

Op maandag 8 juli kunnen de schoolboeken ingeleverd worden aan de Marinus Postlaan (let op: dit geldt ook voor leerlingen van VIA). Klik hier om het rooster te bekijken.

Card image cap

MP - Rooster inleveren schoolboeken

vrijdag 28 juni 2019

Op maandag 8 juli kunnen de schoolboeken ingeleverd worden aan de Marinus Postlaan. Klik hier om het rooster te bekijken.

Card image cap

MP - Dit mag je niet missen! CUT donderdag 27 juni

woensdag 19 juni 2019

Dit mag je niet missen! CUT donderdag 27 juni 19.00 uur

Card image cap

MP - Gastlessen Klimaatverandering

maandag 17 juni 2019

Vorige week donderdag hebben alle leerlingen van de derde klas een gastles van twee uur gehad over klimaatverandering. De heer Tom Reijers, geoloog, heeft de lessen verzorgd in het kader van de Geoweek. Dit is een week waarin landelijk veel aandacht is voor het aardrijkskunde onderwijs. Klik hier om verder te lezen

Card image cap

Copernicus - Maaike Westerdijk 13e bij de Nederlandse Biologie Olympiade

woensdag 12 juni 2019

Card image cap

Buurt maakt van Taaldorp een groot succes

zaterdag 8 juni 2019

Je gaat naar school. Daar eenmaal aangekomen, tref je een heel dorp aan! Ineens kun je de tandarts en een supermarkt vinden in het schoolgebouw. Kijk ook niet gek op als je ineens een restaurant of een stationsloket tegenkomt in de school…