featured image

Nieuws

Card image cap

Praktijkonderwijs- Schoolfruit- en groenteregeling

maandag 11 november 2019

Schoolfruit- en groenteregeling voor alle leerlingen van het Praktijkonderwijs! Dit betekend dat onze leerlingen t/m 17 april op school met verschillende fruit en  groente soorten gaan koken en gaan proeven.

Card image cap

MP - Toelichting schoolfotograaf

woensdag 6 november 2019

Op dinsdag 12 november, zoals aangekondigd op magister, de agenda op de site en in de nieuwsbrief, komt Foto Koch de schoolfoto’s maken. Mocht er geen prijs gesteld worden op de foto’s (portretfoto en/of klassenfoto), dan kan dit tot uiterlijk maandag 11 november kenbaar gemaakt worden bij de afdelingsleider van de betreffende afdeling. Klik hier onder verder te lezen

Card image cap

AC Dronten - Onderwijsstaking 6 november 2019

maandag 4 november 2019

De onderwijsstaking van 6 november 2019 zal voor de locaties Het Perron Dronten en Copernicus doorgang vinden zoals aangegeven in de mail die u als ouder/verzorger van vorige week van ons heeft ontvangen.

Card image cap

MP - Verslag uitwisseling Mountain Lakes High school

maandag 4 november 2019

Vandaag alweer de laatste dag van de uitwisseling met Mountain Lakes High school. We hebben een prachtige tijd hier. Het weer werkt uitstekend mee. Mountain Lakes ligt middenin een bosrijke omgeving waar de bomen hun hetfsttooien in geuren kleuren ten toon spreiden. De leerlingen genieten ontzettend van alles wat ze meemaken er is veel voor ze georganiseerd. Klik hier om verder te lezen

Card image cap

MP - Toelichting: landelijke staking woensdag 6 november

vrijdag 1 november 2019

Op woensdag 6 november vindt er een landelijke staking in het onderwijs plaats. Leerlingen en ouders / verzorgers worden hier apart over geïnformeerd.

Card image cap

AC Dronten - Voorlichtingsavonden

woensdag 30 oktober 2019

Op dinsdag 5 november, maandag 11 november en woensdag 20 november 2019 vinden er weer voorlichtingsavonden plaats voor alle leerlingen van groep 8 en hun ouders/verzorgers. De voorlichtingsavonden worden gehouden op het Almere College Dronten, locatie Copernicus, en beginnen om 19.30 uur.

Card image cap

VIA is gezond!

zondag 20 oktober 2019

VIA heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laat het Almere College zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

Card image cap

MP - Activiteitenweek

donderdag 10 oktober 2019

Volgende week is er een activiteitenweek voor alle klassen 1 en 2. Het volledige programma met tijden is te vinden in Magister Elo, link studiewijzers onder extra info roosters.