featured image

Nieuws

Card image cap

Informatie coronamaatregelen

maandag 4 oktober 2021

Card image cap

Copernicus - De Bijlesstudent blikt terug op een succesvolle samenwerking met het Almere College

dinsdag 21 september 2021

“De samenwerking met het Almere College in Dronten is het afgelopen schooljaar uitstekend verlopen. Door het goede onderlinge contact tussen coördinatoren van de school en coördinatoren van de DeBijlesStudent, hebben wij ons als DeBijlesStudent altijd goed aan kunnen passen aan de wensen van de school."

Card image cap

Copernicus - Nora Dillerop winnares schrijfwedstrijd uit Jacht

woensdag 25 augustus 2021

Wat zijn wij trots op onze leerling Nora! Nora is als winnaar uit de bus gekomen van de schrijfwedstrijd uit Jacht van de schrijfster Cis Meijer.  Van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie en de complimenten van Cis kun je in je zak steken.

Card image cap

Copernicus - Geslaagd!

vrijdag 11 juni 2021

Direct na de examenuitslag hebben we onze geslaagden op school uitgenodigd om hun cijferlijst in ontvangst te komen nemen. Voor de leerlingen een mooi moment om elkaar te feliciteren en alvast een klein feestje te vieren. Elke leerling ontving een mooie vlag en een heerlijk ijsje.

Card image cap

Copernicus - Examendag!

vrijdag 11 juni 2021

Examendag! Het was weer spannend! Gelukkig konden veel van onze leerlingen een feestje vieren. Van harte kanjers! Voor de herkansers is er nog een tweede tijdvak. Wij wensen deze leerlingen heel veel succes en willen jullie laten weten dat we in jullie geloven. Hopelijk kunnen jullie binnenkort deze mooie vlag ook ophangen.

Card image cap

Copernicus - School weer volledig open!

vrijdag 4 juni 2021

De opening van onze locatie was deze week nieuws bij Omroep Flevoland.

Card image cap

Copernicus - Christina Breg leest gedicht voor tijdens dodenherdenking

donderdag 6 mei 2021

Tijdens de dodenherdenking van afgelopen dinsdag 4 mei op het Redeplein was een bijzondere rol voor Christina Breg, leerling uit vwo 3, weggelegd. Zij was de winnaar van de gedichtenwedstrijd 4 en 5 mei die was uitgeschreven door de docenten Nederlands van Copernicus en mocht haar gedicht tijdens de herdenking voordragen.

Card image cap

Almere College Dronten ontvangt ESF-subsidie voor arbeidstoeleiding

donderdag 15 april 2021

De staatssecretaris van SZW heeft ESF-subsidie toegezegd aan de gemeente Almere, die als centrumgemeente van de arbeidsmarktregio Flevoland voor het schooljaar 2020-2021 een aanvraag heeft ingediend voor PrO en vso. Voor Almere College Dronten betekent dit een ESF-subsidie van afgerond € 15.000.