featured image

Nieuws

Card image cap

Informatieavond nieuwe schooljaar

dinsdag 10 september 2019

Donderdag 19 september is er voor alle ouders en verzorgers van leerlingen op het praktijkonderwijs een informatieavond.  Vanaf 19:15 staat de koffie voor u klaar, om 19:30 starten we in de aula van onze school en de avond zal duren tot 20:30.

Card image cap

MP - Start nieuwe schooljaar 2019-2020 op dinsdag 27 augustus!

vrijdag 23 augustus 2019

Voor de start van het nieuwe schooljaar worden de leerlingen op onderstaande tijden verwacht in het Atrium van de school. Hier worden ze ontvangen door hun coach/mentor. Op deze dag krijgen de leerlingen (behalve het eerste leerjaar) ook hun boeken mee naar huis. Klik hier om verder te lezen

Card image cap

Copernicus - Plastic isn’t fantastic!

vrijdag 12 juli 2019

Bij biologie hebben alle 2e klassen van locatie Copernicus meegedaan aan het Plastic Soep project. Hierin stond het milieuprobleem rondom het plastic afval centraal. Een onderdeel van dit project was een logo-ontwerpwedstrijd voor een katoenen tas, waarbij zichtbaar werd wat het probleem inhoudt.

Card image cap

Copernicus - Gedragsonderzoek Dorpsboerderij 3Mavo

zondag 30 juni 2019

Op een zonnige maandagochtend en woensdagmiddag hebben de leerlingen van 3Mavo, die biologie in hun pakket hebben, gedragsonderzoek gedaan bij de dorpsboerderij.

Card image cap

VIA - Rooster inleveren schoolboeken

vrijdag 28 juni 2019

Op maandag 8 juli kunnen de schoolboeken ingeleverd worden aan de Marinus Postlaan (let op: dit geldt ook voor leerlingen van VIA). Klik hier om het rooster te bekijken.

Card image cap

MP - Rooster inleveren schoolboeken

vrijdag 28 juni 2019

Op maandag 8 juli kunnen de schoolboeken ingeleverd worden aan de Marinus Postlaan. Klik hier om het rooster te bekijken.

Card image cap

MP - Dit mag je niet missen! CUT donderdag 27 juni

woensdag 19 juni 2019

Dit mag je niet missen! CUT donderdag 27 juni 19.00 uur

Card image cap

MP - Gastlessen Klimaatverandering

maandag 17 juni 2019

Vorige week donderdag hebben alle leerlingen van de derde klas een gastles van twee uur gehad over klimaatverandering. De heer Tom Reijers, geoloog, heeft de lessen verzorgd in het kader van de Geoweek. Dit is een week waarin landelijk veel aandacht is voor het aardrijkskunde onderwijs. Klik hier om verder te lezen