featured image

Nieuws

Card image cap

Almere College zoekt nieuwe Voorzitter College van Bestuur

vrijdag 22 maart 2019

Bekijk hier de vacature!

Card image cap

Almere College zoekt nieuwe collega's!

vrijdag 22 maart 2019

Bekijk hier de laatste vacatures!

Card image cap

Copernicus - Aan de ouder(s)verzorger(s) van leerlingen van Copernicus

vrijdag 15 maart 2019

Card image cap

Predikaat Technasium Almere College Copernicus verlengd

vrijdag 15 maart 2019

Na een uitgebreide visitatie, bestudering van onderwijsplannen en gesprekken is het predikaat Technasium voor Copernicus in Dronten door de Stichting Technasium voor de komende vier jaar veiliggesteld. Het Technasium op Copernicus voldoet aan alle eisen die gevraagd worden van een echt Technasium.

Card image cap

MP - Gambiaans “Tweede leven” voor 4 iPads van het Almere College

vrijdag 15 maart 2019

Sinds 2005 bezoek ik, samen met mijn man, regelmatig het mooie West-Afrikaanse land Gambia. Wat begon als twee toeristen die een land wilden gaan bekijken is het afreizen nu ook uitgegroeid tot bezoeken van vrienden en meedenken en ondersteunen om hen vooruit te helpen. Klik hier om verder te lezen!

Card image cap

MP - Het Groot scholierendebat 2019

vrijdag 15 maart 2019

Met een uitgedunde groep hebben onze debaters donderdag de Almere kleuren met verve verdedigd in het Groot Kamper scholieren debat. Het is geen makkelijke opgaaf om het met een team van vijf op te nemen tegen een achtkoppige groep van het Pieter Zand of het Ichthus. Klik hier om verder te lezen!

Card image cap

MP - Presentatie profielwerkstukken H5 V6 dinsdagavond 5 maart 19.15 uur

vrijdag 15 maart 2019

Card image cap

Beroepenweek

donderdag 14 maart 2019

"Hoe sterk ben jij?" In het kader van de beroepenweek bezoeken onze leerlingen uit Kampen en Dronten deze week verschillende bedrijven en maken zo kennis met het soort beroepen en werk waarvoor ze geschoold kunnen worden. Daarnaast zullen ze ook een aantal scholen bezoeken en workshops volgen. Een drukke en volle leerzame week, gericht op hun toekomst hier in Nederland.