Welkom op VIA
featured image

Persoonlijke rondleiding?

Wil je meer weten en zelf kunnen rondlopen, kijken en vragen stellen over het Almere College Marinus Postlaan of het VIA? Dan kun je een afspraak maken om de school van dichtbij te bekijken en voelen hoe het is om hier op school te zitten.

Heb je vragen of wil je langskomen? Laat het ons weten via:

Locatie VIA
vmbo-bbl/-kbl
(088) 850 83 83
  Locatie Marinus Postlaan
mavo, havo, vwo
(038) 337 12 30

Neem alvast een kijkje!

Wandel dan via onderstaande 3D-tour op je gemak door het gebouw heen en bekijk de video's waarin we onszelf presenteren.

Bekijk volledige grootte

 

Bekijk alle video's

Over VIA

Het Almere College is een openbare school met een open karakter en een individuele benadering. Vanuit historie en traditie heeft de school in Kampen, het ‘oude land’, een andere positie dan in Dronten. De scholen staan in nauw contact met de eigen maatschappelijke omgeving en proberen zich naar die omgeving te ‘kleuren’. De scholen maken gebruik van de bestuurlijke ruimte voor een eigen onderwijskundig beleid. Zij leren van en met elkaar en worden tegelijkertijd gekenmerkt door een eigen (leer-) cultuur, een eigen team en een eigen directie.

Actualiteiten
Agenda
Diplomering

Agenda
Zomervakantie

Nieuws
Facturen en betalingen voor ouders/verzorgers via Wiscollect  

Per eind maart 2021 gebruiken wij WIS Collect om de facturen en betalingen voor leerlingen te digitaliseren. Binnen WIS Collect heeft u als ouder/verzorger toegang tot de facturen en factuurvoorstellen die voor uw kind klaar staan (bijvoorbeeld ouderbijdragen en excursies). Door middel van een instructiefilm en een handleiding willen wij u wegwijs maken in WIS Collect zodat u optimaal van deze toepassing gebruik kunt maken.

“Ik vond het erg spannend om naar de middelbare school te gaan, maar het is reuze gezellig op het Almere College.”